Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

GO-Global log in script appears to not be working
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: GO-Global log in script appears to not be working
#3609
GO-Global log in script appears to not be working 5 Years, 9 Months ago Karma: 0
Hi,

I am trying to implement a log in script through the GO-Global Cluster Manager. Per the Help menu I have ensured that Authenticated Users have Read and Execute access to the script. When I log in through GO-Global I sometimes see "Running Global log in script" but nothing ever comes up. The script is a batch file that displays a message box. I have tried to disable show progress bar but I cannot seem to get it to work. I'm not getting an error message either so I don't know if the script is failing or not.

Thanks.
jn865
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#3610
Re:GO-Global log in script appears to not be working 5 Years, 9 Months ago Karma: 6
I know this is a login script (vs. an application script) but it's worth noting the following blurb from the Admin Guide:

When an application script is launched using GO-Global, the CMD.EXE window is displayed only briefly. As such, the application script cannot contain any prompts for user input.

I would check the APS log for any related script errors.
Erikt
Administrator
Posts: 591
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: troy, Andyl