Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

APS failed to start:DefaultworkspaceProperties nul
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: APS failed to start:DefaultworkspaceProperties nul
#3594
APS failed to start:DefaultworkspaceProperties nul 5 Years, 9 Months ago Karma: 0
We have serious problem as APS will not start (ok yesterday). Log file reads

1 2012-02-01 12:38:46.515 Opened log for process ID #1560.
2 2012-02-01 12:38:46.609 The log output level has been set to 4. Errors, events, warnings, and diagnostic messages will be reported.
3 2012-02-01 12:38:47.390 aps (1560) Failed to parse properties from C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\GraphOn\DefaultWorkspaceProperties.xml (Error code: 11).
4 2012-02-01 12:38:47.390 aps (1560) Failed to load properties file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\GraphOn\DefaultWorkspaceProperties.xml.
5 2012-02-01 12:38:47.390 aps (1560) Failed to initialize the workspace properties file null.
6 2012-02-01 12:38:47.390 aps (1560) The GO-Global Application Publishing Service failed to start due to ServiceProc error 11270 (WLE0)
7 2012-02-01 12:38:47.390 aps (1560) Failed to parse properties from (Error code: 0).
8 2012-02-01 12:38:47.390 Closed log.

The properties file does seem to be null. But why? OK yesterday.

Any ideas please
ncddcn
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2012/02/01 14:02 By ncddcn.
The administrator has disabled public write access.
 
#3595
Re:APS failed to start:DefaultworkspaceProperties nul 5 Years, 9 Months ago Karma: 6
This looks like a corrupted file is causing the problem. No idea on why it might have become corrupted.

Rename the DefaultWorkspaceProperties.xml file to DefaultWorkspaceProperties.xml_old, then restart the GO-Global Application Publishing Service. This will recreate the file.
Erikt
Administrator
Posts: 591
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#3596
Re:APS failed to start:DefaultworkspaceProperties nul 5 Years, 9 Months ago Karma: 0
Many thanks for this. As your response came in I was trying this, having been advised by Graphon Support. It worked.
ncddcn
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: troy, Andyl