Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

GoGlobal logon script does not run
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: GoGlobal logon script does not run
#1426
GoGlobal logon script does not run 11 Years, 4 Months ago Karma: 0
Hello,

I created a restricted user account on my windows server 2003 machine. If I logon locally I can run a logon in script i have placed on the c drive. If I logon with GoGlobal, GoGlobal does not get past the point that says "running the global logon script..." I have checked the permissions on the file and they are correct.
Kurt
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1427
Re: GoGlobal logon script does not run 11 Years, 4 Months ago Karma: 0
If I change the domain user account to a power user or administrator on the machine then the script runs fine. This does not make any sense because the script runs fine logged on locally.
Kurt
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1428
Re: GoGlobal logon script does not run 11 Years, 4 Months ago Karma: 0
actually it does not run if the user account is set to power user either. It only runs if i set the user account to administrator which is not secure. The only thing the script does is connect to one mapped network drive which all users have access to. This works fine if I log on to the machine locally.
Kurt
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1429
Re: GoGlobal logon script does not run 11 Years, 4 Months ago Karma: 0
looks like it has to do with mapping the network drive. If i rem that out of the script then it runs fine. Why does it not run through go-global but runs fine when I log on locally?
Kurt
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1432
Re: GoGlobal logon script does not run 11 Years, 4 Months ago Karma: 0
Hello,

This seems to be a conflict with Webroot Enterprise SpySweeper 3.0.2. When the memory shield is enabled scripts do not correctly.

Kurt
Kurt
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: troy, Andyl